για Εμάς

UNIBRAU

Η UNIBRAU εισάγει και διανέμει μερικές από τις κορυφαίες και ιστορικές ετικέτες μπύρας της Ευρώπης. Ξεκίνησε το 2016 με σκοπό να στέκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή και να αφουγκράζεται τις ανάγκες του. Μια σειρά από επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μια σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης.

Εμπιστοι συνεργατες

Εμπιστοι συνεργατες

Διαθέτουμε έμπιστους συνεργάτες, μικρά και μεγάλα ζυθοποιεία, στην Ευρώπη (Γερμανία, Βέλγιο, Τσεχία, Ολλανδία, Δανία, Εσθονία), στο Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία και Σκωτία), στις ΗΠΑ και φυσικά στην Ελλάδα.

Οι προσπαθειες μας

Οι προσπαθειες μας

Συστηματική ανάπτυξη και εμπλουτισμός του χαρτοφυλακίου μας με καταξιωμένα και δημοφιλή Διεθνή και Ελληνικά σήματα, που διακρίνονται για την ποιότητά τους και παρουσιάζουν προοπτικές ανάπτυξης στην Ελληνική αγορά.

Οι προτεραιoτητες μας

Οι προτεραιoτητες μας

Κύριος και διαχρονικός στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητα τους και χαρίζουν απόλαυση σε όλες τις στιγμές.

Οι εγκαταστασεις μας

Οι εγκαταστασεις μας

Η εταιρεία στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στα Σπάτα Αττικής, διαθέτουμε αποθηκευτικούς χώρους υψηλών προδιαγραφών με ιδανικές θερμοκρασίες για τα προϊόντα μας.

en_USEnglish